Alquiler de trajes de Moros y Cristianos

Empresa

Abanderada

Som una empresa d'Elda (Alacant) que ens dediquem des de fa dècades a la confecció i lloguer de vestits per a la festa de moros i cristians. Estem presents en la majoria de les poblacions on se celebren aquestes festes. Tots els vestits els realitzem en el nostre taller, tant el disseny com la confecci ó, d'una manera artesanal i cuidant cada detall que compon el vestit.

Si vostè ho desitja també pot aportar el disseny del seu vestit de capità, banderera o esquadra i nosaltres ens encarregarem de confeccionar-lo segons les seues preferències.

Disposem d'una gran exposició on pot trobar les nostresúltimes creacions per a lloguer d'esquadres, bandereres i capitans. Igualment també li podem confeccionar dissenys exclusius de propietat. Disposem al nostre taller d'una àmplia gamma de vestits d'ocasió, tant d'esquadra com de bandereres i capitans a partir de 50 euros. Contacte amb nosaltres per a concertar una cita i mostrar-li detalladament els vestits que li oferim amb els seus respectius preus.